Wie ben ik

Ik ben Elsje Huyghe, een vrouw met een open mind en een warm hart. Door mijn overactieve brein bleef een rijke innerlijke gevoelswereld lange tijd verscholen in mij. Ik leefde heel vaak op automatische piloot waardoor mijn gevoelens naar de achtergrond verdwenen. Ik maakte mezelf ook gek met negatieve gedachten en was meer bezig met het verleden en hoe morgen of volgende week er zou uitzien.

Op een bepaald ogenblik kwam er een kantelmoment en besloot ik om écht bewust stil te staan bij mijn leven: wat waren mijn verlangens en wat wou ik nog doen met mijn leven?

Ik volgde enkele ervaringsgerichte opleidingen zoals masseren vanuit het hart, verbindend communiceren en een groeijaar Emotioneel Lichaamswerk®. Deze periode met innerlijk werk confronteerde mij met mijn diepste gevoelens. Verdriet, boosheid, gelukzaligheid, verlangen, schaamte, angst, verwondering, enz.

Ik werd uitgenodigd om deze gevoelens waar te nemen én te uiten: verbaal of door beweging en mijn stem te gebruiken. Hierdoor bevrijdde ik mezelf van opgeslagen spanning en voelde ik wat ik echt nodig had om gelukkig en helemaal mezelf te zijn.

Natuurlijk zijn er nog moeilijke momenten, maar ik leerde afstand te nemen van de situatie. Het geeft me telkens opnieuw duidelijkheid in wat belangrijk is op het eigenste moment voor mij.

Wat ik tot nu toe heb mogen ervaren, wil ik nu heel graag doorgeven aan iedereen die op zoek is naar zijn innerlijke stem en hieraan gevolg wil geven.

Bevrijd je van opgeslagen spanning en voel wat je echt nodig hebt om gelukkig en helemaal jezelf te zijn.

bekijk ons aanbod